Arnau Solé s’adjudica la crono de Sorteny i David Albós es proclama campió d’Andorra de cronoescalades per 5é any consecutiu.

Posted: 7 Setembre 2012 in 1- Federació

El proppassat diumenge 2 de setembre una quarantena de corredors van prendre part a la última prova del campionat d’Andorra de cronoescalades, que es va disputar sobre un recorregut de 12 km entre la vila d’Ordino i el pàrquing del parc natural de Sorteny.

Els corredors van haver de fer front a temperatures molt baixes, i fort vent de cara que va impedir que es rebaixes el record de la prova detingut per David Albós i David Fernandez amb 26.11 min.

El guanyador de la prova va ser el català del equip Mopesa, Arnau Solé que va parar el crono amb un temps de 27.16 min, seguit de David Albós amb 28,02 min i Miguel Afonso amb 28,43 min.

En relació al desenllaç del campionat d’Andorra, el vencedor va ser amb 140 punts el corredor de l’ACA David Albós que amb aquest nou triomf s’ha adjudicat el seu 5é campionat d’Andorra consecutiu, en segon lloc trobem en Miguel Afonso amb 122 punts i en tercer lloc Arnau Solé amb 100 punts. En categoria Master 30 el vencedor ha estat en Frederico Morais, seguit de Guillem Muñoz i Guy Diaz, en categoria Veterans la primera plaça ha estat per Gerard Riard, seguit de Josep Maria Piera i Sebastien Jumeres, en categoria Juniors el vencedor ha estat Sergi Cardona, seguit d’Arnau Jové i Cristian Revert, en categoria cadet el vencedor ha estat Joel Ponce seguit de Ot Doniga i Marti Màrquez i en fèmines la vencedora ha estat Alba Xandri, seguida de Aida Fabregua i Carme Agulla.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.